Zákaznícky Servis
Po – Pia 9:00 – 17:00 telefón: +421 (0) 905 743 220

Ruské vízum počas olympijských hier v Soči!!!

Vážení športoví priatelia,
 
v dňoch 7. - 23. februára 2014 sa v ruskom kúpeľnom stredisku Soči uskutočnia XXII . Zimné olympijské  hry. 
XI .Zimné paralympijské hry prebehnú v Soči následne v dňoch
7. - 16. marca 2014

 

 

Ak sa chystáte tieto športové sviatky navštíviť , pripravte sa na veľmi vysokú úroveň kontroly prichádzajúcich návštevníkov týchto Olympijských hier . V súvislosti s týmto ponúkame radu i pomoc pri vybavovaní VÍZ do Ruskej federácie . Bez víz na Olympíjske hry nemôžete vycestovať .


 
Čo je potrebné  pre cestu na XXII . zimné olympijské hry v Soči


1 ) Platné VÍZUM do Ruskej federácie


-
ak vízum už máte , NEMUSÍTE o ďalšie vízum žiadať a môžete cestovať . Toto platí ale LEN v prípade , že zároveň máte zakúpenú platnú olympijskú vstupenku a platný dokument potvrdzujúci zaplatený pobyt v oblasti , kde sa OH usporadúvajú . Pripravte sa na to , že Vás môžu kontrolné orgány už pri vstupe do Ruska, alebo oblasti organizovanie OH požiadať o ich predloženie a v prípade pochybností alebo neúplných dokumentov Vás vrátiť späť alebo do oblasti OH nevpustiť .


- po príchode do Ruskej federácie v oblasti organizovanie OH Vám bude vystavený bezplatný tzv. ПАСПОРТ БОЛЕЛЬЩИКА - pas návštevníka / diváka OH ( Spectator Pass ) . Je možné oň požiadať prostredníctvom on - line registrácie, alebo osobne v tzv. registračných centrách návštevníkov Soči 2014 ( Soči , Moskva , Krasnodar ) .


- on - line registrácia tu -
Spectator Pass


- v priebehu niekoľkých dní Vám príde potvrdzovacia sms aj e - mail, s potrebnými údajmi a postup na vyzdvihnutie tohto dokladu - Spectator Pass . So sebou musíte mať platný doklad totožnosti ( cest. pas ) - údaje , ktoré ste udávali pri registrácii a tiež platnú vstupenku .


- ak vízum do Ruskej federácie nemáte , môžete o neho sami požiadať na najbližšom konzuláte RF alebo sa obrátiť na našu kanceláriu :  Reditour, s.r o, Zámocká 18, 81101 Bratislava, (bližšie info o vízach do Ruska nájdete aj na našej stranke  :  
https://www.vzlietni.sk/viza/viza-rusko/ 

 
2 ) Dokumenty potrebné pre vydanie víz do Ruskej federácie na OH


- originál pasu platný min . 6 mesiacov po plánovanom odchode z Ruska . Pas musí mať najmenej jednu voľnú dvojstranu , tzn . bez akýchkoľvek pečiatok alebo víz .
- 1x farebná fotografia 3,5 x 4,5 cm ( kvalitné, svetlé pozadie )
- 1x vízová anketa Ruskej federácie
( stiahnuť tu) , vytlačiť a iba podpísať čiernym perom . Vízový formulár na visa.kdmid.ru v požadovanom ruskom alebo anglickom jazyku vyplníme za Vás .
- kópiu cestovného poistenia platné pre územie Ruska na celú dobu platnosti víz . V prípade viacvstupového víza je možné doložiť CP pre prvý vstup . CP opatrené pečiatkou a podpisom musí obsahovať meno a priezvisko poistenej osoby , číslo zmluvy , lehotu platnosti a tiež územnú platnosť ( celý svet alebo Ruská federácia )
- kópiu dvojstrany pasu s fotografiou ( možné odoslať aj emailom ako súčasť online objednávky )
- platnú olympijskú vstupenku alebo potvrdenie o jej vystavení v elektronickej podobe .
- platný dokument potvrdzujúci ( už uhradené ) ubytovanie v oblasti organizovanie OH .
 
Ak sa rozhodnete využiť naše služby , môžete nás navštíviť osobne ALEBO len postačí vyplniť ONLINE objednávku a všetky potrebné dokumenty nám zaslať poštou .
Cestovný doklad s vydaným vízum Vám kurierom zašleme späť na Vami zadanú  adresu.

 

 

 

Špeciálne ponuky

Zobraziť všetky